Otok Mljet

Mljet je jedan od naljepših hrvatskih otoka i najveći otok na južnom djelu obale. Velik dio Mljeta je nacionalni park koji se sastoji od zapadnog djela otoka, Velikog jezera, Malog jezera i Uvale Soline.

Mljet se spominje stotinama godina unazad u zapisima antičke Grčke i Rima. Vlasništvi nad otokom se mijenjalo kroz godine i stoljeća dok je otok prelazio kroz ruke Rimskog Carstva, Crkve i Dubrovačke republike. Preko 84% Mljeta je prekriveno šumom. Klima je prava Mediteranska s blagim zimama i vručim ljetima. Do Mljeta se najlakše dolazi trajektom ili katamaranom s Pelješca i Dubrovnika dok na otoku vozi redovna autobusna linija.

Sve navedeno čini Mljet idealnom destinacijom za turizam. Iako modernim turizmom dominiraju hoteli, na Mljetu je najbolji izbor za odmor gosta privatni smještaj u sobama ili apartmanima. Privatni smještaj je atraktivan zbog nižih cijena, individualnog pristupa gostu i autentičnog doživljaja Mljeta.

U Villi Mirosi raspolažemo s 8 vrhunskih soba prve kategorije sa svom modernom opremom. Također od 2016. godine gosti na raspolaganju imaju i najmoderniji bazen s morskom vodom iz kojeg puca pogled na otvoreno more i Elafitsko otočje.

Također, gosti mogu birati žele li opciju doručka ili polupansiona s ponudom najkvalitetnije autentične hrane s eko-gospodarstava.

Okusite Mljet i rezervirajte privatni smještaj u Villi Mirosi!